Si eu sunt la fel.Incearca sa nu iesi din casa, sa stai mai mult in pat la caldura, bea ceai fierbinte, pune cateva frunze de varza cruda calde(le oparesti in apa) la gat, la fel poti face si cu un cartof crud(il tai felii). Mananca multe fructe, ia lamaie cu zahar pentru ca face bine la gat, pe o lingurita de zahar pune o picatura de albastru de metil si inghite-o, fa o baie fierbinte. Poti lua si pastile, eu una am luat vreo 5 zile si nu mi-a trecut chiar eram mai rau si am renuntat la ele, acum am luat-o pe astea mai naturiste si sa stii ca sunt bune, fapt pentru care ma simt mai bine. Sper ca in cateva zile sa imi revin, la fel iti doresc si tie.Multa sanatate!
Fervex/paracetamol
strepsils
ceai cu multa lamaie si miere
ustuoiul este un antibiotic natural
sau daca vezi ca nu trece cu astea atunci incearca un control la medicul de familie(nu amana prea mult sa nu faci pneumonie)sanatate!
Eu te-as sfatui sa iei pastile si sa iti pui spirt si cartof crudla gat. Sa stay in pat si daca esti la scoala sa nu mergi sa nu ii imbolnavesti pe colegii tai.
merit funda?
Sa te duci la un doctor sa-ti prescrie medicamentele adecvate, sa bei ceai etc., ce altceva sa faci?