| Girly97 a întrebat:

Ce manea va ajuta sa dormiti atunci cand sunteti atat de stresati (de bac in cazul meu) incat sa ca treziti noaptea foarte des, sa incepeti sa va ganditi la bac si sa nu puteti adormi la loc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Manea? Manelele ma tin treaz, ca nu le suport si ma infurii cand le aud. happy

| cristi202 a răspuns:

Daca vrei sa adormi bine, asculta muzica ambientala, e excelenta pentru asta

| Armyanka a răspuns:

Adrian minune duc viata de barosansau tzanca uraganul toti vor sa ma arda

| ShamelessQboy a răspuns:

Ooo Cartea Mea!

| Anonima6789777 a răspuns:

Maneaua preferata : Sa bata vantul si ploaia. Geani Morandi.
Dar varianta mai buna este sa inveti, sa fii sigur, astfel nu o sa mai ai emotii.

| qest11 a răspuns:

Mie de exemplu muzica in timpul somnului imi creaza insomnie. Cand dormi, si e zgomot, creierul proceseaza toate acele semnale si somnul nu va fi odihnitor, practic 8 ore de somn cu muzica vor fi mai obositoare decat 5 ore de somn in liniste. Faptul ca tu nu poti sa dormi din cauza stressului, nu-si are rezolvare in somn cu muzica. Am incercat si eu in trecut sa adorm pe muzica relaxanta, dar ma lua cu dureri de cap. Incearca sa bei ceai de tei.

| MissMoon a răspuns:

Dacă ai învata pentru un examen foarte important in viața fiecăruia cu siguranța ti ar fi și somn.Te sfătuiesc sa te apuci de învățat, vei avea timp și de muzica.Ai mare grija sa nu regreți mai târziu deciziile de acum!

| consilier28 a răspuns:

Se numeste - Ingrasatul porcului in ajun.
Invata, invata si iar invata - nimic nu te va ajuta sa dormi bine atunci cand ai emotii - dar de la atata invatat vei adormi.

Întrebări similare