| zarata a întrebat:

Ce mar sfatuii un dietolog sa fac ca sa slabesc, am 1.65 m 65 kilograme 26 de ani un copil si tocma m-am lasat de fumat de 3 luni nu sufar de nici o boala

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu sunt dietetician, dar te-as sfatui sa faci multa miscare si sa renunti la paine, dulciuri, sucuri, cartofi, paste si orez.

| myhaelutzza a răspuns:

Eu as zice ca pentru varsta si inaltimea ta ai o greutate normala...dar tinand cont k te-ai lasat d fumat ai sa ai tendinta de a inlocui tigarile cu altceva d obicei cu mancatul. sfatul meu e sa nu mananci cu 3-4 ore inainte de culcare.si sa faci cat mai multa miscarehappy

| Eco a răspuns:

Incercati dieta Montignac! Este perfecta atat pentru cele care vor sa slabeasca cat si pentru cele care vor sa se mentina si sa manance sanatos. Gasiti meniuri si retete pe http://femeiladieta.blogspot.com