| Elliana534 a întrebat:

Ce marca de tigari fumati. Eu fumam kent8 dar nu imi mai place si vreau sa ma schimb pe ceva mai nedaunator, winston blue... astept raspunsurihappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toate țigările sunt dăunătoare, renunță de tot la ele.
Pa, pa.

| katy a răspuns:

Toate dauneaza.eu fumez parliament aqua blue lung tongue

| 23partyboy a răspuns:

Indiferent de marca tarie etc etc..toate tigarile sunt aproape la fel de daunatoare!

| GiveMeYourPussy a răspuns:

laughing))) hai ca ai zis-o : )) toate tigarile sunt foarte daunatoare :p daca tot vrei o schimbare iti zic mai bine lasale happy stiu cum e si eu am fumat 4 ani jumate si am reusit sa ma las de ele happy baftawinking

| Dana211 a răspuns:

Poti incerca sa fumezi tigari mai slabe care sa zic asa nu sunt la fel de daunatoare dar pe termen lung toate au acelasi efect.
Winstonul-ul blue e foarte rau la gust.Parerea mea

| Gabbyellal a răspuns:

Pai...toate tigarile sunt daunatoare, dar..Eu una ti-as recomanda acele tigari slabe sau mentolate (cum sunt Sobranie sau slim-urile Vogue.Glamour)) Sau kent 1, 4 etc... Sper ca te-am ajutat