| Elliana534 a întrebat:

Ce marca de tigari fumati. Eu fumam kent8 dar nu imi mai place si vreau sa ma schimb pe ceva mai nedaunator, winston blue... astept raspunsurihappy

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toate țigările sunt dăunătoare, renunță de tot la ele.
Pa, pa.

| katy a răspuns:

Toate dauneaza.eu fumez parliament aqua blue lung tongue

| 23partyboy a răspuns:

Indiferent de marca tarie etc etc..toate tigarile sunt aproape la fel de daunatoare!

| GiveMeYourPussy a răspuns:

laughing))) hai ca ai zis-o : )) toate tigarile sunt foarte daunatoare :p daca tot vrei o schimbare iti zic mai bine lasale happy stiu cum e si eu am fumat 4 ani jumate si am reusit sa ma las de ele happy baftawinking

| Dana211 a răspuns:

Poti incerca sa fumezi tigari mai slabe care sa zic asa nu sunt la fel de daunatoare dar pe termen lung toate au acelasi efect.
Winstonul-ul blue e foarte rau la gust.Parerea mea

| Gabbyellal a răspuns:

Pai...toate tigarile sunt daunatoare, dar..Eu una ti-as recomanda acele tigari slabe sau mentolate (cum sunt Sobranie sau slim-urile Vogue.Glamour)) Sau kent 1, 4 etc... Sper ca te-am ajutat