Http://www.divahair.ro/coafuri_frizuri.php?sect_id=3&art_id=819 Vezi care masca crezi ca ti se potriveste :)
Masca pentru par gras poti face din miere de albine+ulei de masline, o aplici pe par si o lasi sa actioneze 30 de minute.Clatesti apoi cu apa calduta (aici ai doua optiuni:adaugi putina zeama de lamaie in apa de clatire sau te clatesti si cu ceai de musetel).
Si tinctura de brusture este buna pentru par gras, matreata, etc. O gasesti la farmacii sau la plafar.
Ceaiul de musetel este bun pentru stralucire.
Pai te ajuta lamaia in combinatie cu ulei de masline, dar gasesti mai multe aici:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi
Pentru ca parul sa nu aiba aspectul lucios, dupa ce ti-ai spalat parul, maseaza scalpul cu tinctura de brusture. Iti va intari firul de par si va controla excesul de sebum.
In apa de clatire pune 2-3 picaturi de ulei de arbore de ceai si va avea acelasi efect.
E indicat safolosesti si o masca pentru par gras. Ai nevoie de 1/2 pahar miere de albine si 1/4 pahar ulei de masline. Masca se aplica dupa ce ti-ai spalat parul si e inca umed. Lasa masca pe par o jumatate de ora, apoi limpezeste-l cu apa in care ai stors o jumatat de lamaie.
Eu stiu un tratament naturist pentru par gras. orice gospodina are in bucatarie bicarbonat de sodiu ehhhh...eu il am si in baie...se pune o lingura de bicarbonat in recipientul cu sampon si il agiti bine pana cand crezi ca s-a amestecat bine si o sa folosesti samponul ca oricare alt sampon vei vedea ca da rezultate super... iar ca sa fie stralucitor clateste parul din abundenta cu apa uor rece
` fEtiTsSa ` întreabă: