Pentru boli cardiovasculare, tratamentul este individual si nu se recomanda administrarea dupa ureche a vreunui medicament din aceasta categorie.
Mai iti spun un singur lucru, sa nu cumva sa iei vreo pastila pentru inima fara sa iti fie recomandata de medic. Am avut o cunostinta de familie care tot asa a inceput sa ia pastile de inima de capul lui si intr'o zi inima lui a cedat. Du'te la medic, si orice ar fi sa nu iei pastile de capul tau.
Mergi la medicul de familie sau cardiolog! Ei sunt cei mai competenti sa-ti prescrie medicamentele pentru reglarea batailor inimii.
Funda?
Doar medicul iti poate spune asta! Nu te apuca sa iei de capul tau astfel de medicamente, deoarece este o problema serioasa, nu e doar o raceala.
Eu stiu de Aspacardin dar sa nu-ti traca prin cap sa iei singur pastile.Mergi la doctor!
Cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da ar fi acela de a te duce la un doctor deoarece nu poti lua tu apstile pentru inima de capul tau ca este periculos deci du-te la un doctor fa-ti un contril si dupa vei gasi raspunsul la intrebarea de sus...
anonim_4396 întreabă: