Ganglionii umflati sunt semnul unei infectii aflate in zona lor apropiata, in cazul tau, fiind vorba de cei de la baza gatului, s-ar putea sa fie vorba de o posibila afectiune de origine infectioasa a urechii, gatului, dintilor sau cailor respiratorii. Remediul : un antibiotic specific, dar pentru asta ar trebui sa mergi la medicul de familie sa-ti faca o trimitere pentru un consult specializat. Nu neglija consultul medical. Multe afectiuni "trec de la sine", cum se spune, dar de fapt nu trec, ci doar nu se mai manifesta atat de pregnant, pentru ca la un moment dat, netratate la timp, sa izbucneasca cu consecinte mult mai grave. Du-te la medic! Curaj si sanatate maxima iti doresc!
Poti avea oreion. ai grija ca este o boala infectioasa. du-te la un medic mai bine!
Am avut și eu problema asta. Am fost și la medic, mi-a prescris câte ceva, dar nu m-a ajutat, dacă sincer. Ganglionii de obicei se umflă când în organism este vreo infecție. Măsoară-ți și temperatura, foarte probabil că e 37. În așa caz nu ezita să pleci la medic. Controlează-ți și ganglionii din zona inghinală, dacă și aici găsești gaglioni umflați, atunci e un semn chiar alarmant.
dobrin1019 întreabă: