De ce sa iei mdeicamente cand poti sa bei moare de varza si te trezesti instantaneu...sau gin tonic,,, gasesti pe toate drumurile
Am auzit de multe ori de zeama de varza mersi am sa incerc primesti fundita pentru ca ai pomenit primul de ..varza .
Merci...si eu m-am trezit din betie cu o cana de zeama de varza...:d
Lasa medicamentele date direct pe fata cu apa dar sa fie apa foarte rece sa vezi ce reactie o sa ai DIRECT fresh o sa fi
Nu cred ca se gasesc astfel de produse.
remedii foarte bune pentru mahmureala sunt: zeama de varza murata, mancarurile foarte grase(cartofi prajiti, salam prajit, carnati) si sucuri acidulate.
asa se trateaza mahmureala!
fundita?
Mersi oricum dar a raspuns mai repede, sper ca nu te superi .
Ok. nu e nimic
succes cu mahmureala! si ai grija
Incearca asta! cineva mi-a spus ca e folositoare reteta! Un litru de bors, din cel preparat in casa, combate simptomele intoxicatiei cu alcool cum ar fi ameteala, durerea de cap, tremuratul membrelor, senzatia de voma, starile de slabiciune, incapacitatea de a fi coerent in vorba si gandire. Ba mai mult, se spune ca oamenii care beau regulat bors nu mai simt nevoia sa consume alcool.
Borsul trateaza bolile respiratorii. Cate doua cani pe zi, baute cu un sfert de ora inainte de mesele principale, reprezinta un medicament perfect in tratarea bolilor respiratorii cronice: bronsite, astm, sinuzita. Se fac cure cu bors de cate trei saptamani.
Ca adjuvant, in tuberculoza, se bea zilnic cate o jumatate de litru de bors, pe stomacul gol, inainte de mesele principale. Se crede ca anumite substante... Funda?
Sincer multumesc enorm dar as vrea sa dau fundita lui Flydream pentru ca a raspuns primul cu un raspuns pe care l-am mai auzit de la multi. Orcum mersi inca o data pentru sfatul cu borsul chiar o sa incerc, sper ca nu te superi.
Nu ma supar! Succes!