Aparatul epilator!
nu stiam!
dar stii ce am patit eu de la bic... mi s-a infectat radacina firului de par ...si am facut o infectie puternica ...cand m-au vazut cei de la urgenta... direct la chirurg m-au trimis (dar nu pentru. operatie! mi-au facut un drenaj la subrat!)si ei mi-au recomandat aparatul epilator... cei drept eu sunt multumita de el... dar mi-ai dat de gandit!
Pai, foloseste lama sau crema.
Lumea se epileaza de ani de zile prin foarte multe metode invazive si nu am auzit de niciun astfel de caz. Eu cred ca printr-o igiena corespunzatoare si atentie la corpul tau poti preveni problemele de orice fel.
Nodulii pot aparea de cele mai multe ori pe mana si la nivelul incheieturii mainii. Pot aparea si la nivelul membrelor inferioare, articulatiilor, genunchilor sau umerilor si nu sunt cancerigeni din cate stiu eu.
E bine sa te examinezi si la orice suspiciune sa mergi la control.
Nodulii mamari apar din cauza modificarilor hormonale.
Problema e cu deodorantele din comert, care contin saruri de aluminiu, care sunt cancerigene, deci atentie la ele.
Eu m-am ras odata cu lama... dar am observat ca parul creste foarte rapid...nu prea imi convine dar e cel mai sigur