| Patriciace a întrebat:

Ce metode naturiste as putea folosi pentru parul gras? Mi se ingrasa foarte repede, o data la doua zile trebuie sa-l spal. Ce-mi recomandati? Mersi mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Remedii pregatite acasa pentru parul gras http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-par-uleios

| nico097 a răspuns:

Buna.Dupa ce te speli cu sampon spalate cu un galbenus de ou, apoi clateste cu apa calduta nu fiarta.Mai te poti spala cu infuzie de frunze de nuci sau urzici, mai poti folosi zeama de lamaie inainte sa te speli dati pe pielea capului cu zeama de lamaie lasa vreo 5 minute apoi spalate normal este un remediu si impotriva matretii si parului gras eu le folosesc pe toate si a dat rezultate in 2 saptamani acum nu mai am plobleme.Bafta.