| mgxxtreme13 a întrebat:

Ce metode stiti voi pentru a va trezi?( ma trezesc foarte greu: ca de exemplu acum m-am trezit( ora 11:00 ) si am ratat scoala si azi, deci help?sad )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Ai nevoie de 8-9 ore de somn! depinde la ce ora vrei sa te trezesti, daca e 7 dimineata, pe la 22:30 sa fi in pat, si nu la TV sau la calculator pana la 2 noaptea! baftaa!

| Claudiu2011 a răspuns:

Eu cred ca nu stii la ce ora se trezeste fratemiu cand se culca la 1-2 noaptea.sia batut recordul si s-a trezit la 3. dupa amiazalaughing)) app despre intrebarea ta pune telefonul sa sune.sau telefoanele si ceasurile.

| morningstar a răspuns:

Asa cum ti s-a mai zis, culca-te un pic mai devreme. si nu incerca dintr-o data sa te trezesti devreme dupa ce o perioada indelungata te-ai trezit aproape la amiaza. pune ceasul sa sune maine la 10, poimaine la 9 pentru cateva zile, apoi la 8, pana la ora la care ai nevoie sa te trezesti. daca iti vei impune sa schimbi dintr-o data ora trezirii, iti va fi mai greu si corpul tau nu se va acomoda chiar usor. succes!

| aniriiiiii a răspuns:

Incearca sa adormi devreme pe la 10, pune ti telefonul sa sune cu un rington asa mai "brutal", volumuul tare si poate merge laughing

| Sebby a răspuns:

Culca.te mai devreme si te vei trezi mai devreme.

| oAnna a răspuns:

Culca'te mai devreme seara, pune o alarma pe tel cu volum tare sau pe ceas, te intinzi si te speli cu apa rece pe fata sa vezi cum iti trece somnul

| cipailina a răspuns:

Pune ceasurile sa sune, si culcate devreme, nu dormi pe o perna inalta pentru ca nu te poti odihni bine, si daca poti incearca sa dormi fara perna. Sper sa reusesti!

| mgxxtreme13 explică:

Oameni buni nu stiu la care sa dau funda...crying si melodie mi-am gasitsmug drowning pool -let the body hit thie floor, dar seara imi pun in cap ca la dimineata ma trezesc si eu dimineata, batman batmanlaughing si nu pot sa adorm pana la 2-3sad so, ce faqcem?big grin

| Binelu a răspuns:

Pai eu im pun telefonul sa sune la maxim sau televizor il pu sa se deschida la o anumita ora cu volumul la maxim:_)

| Alexandra0398 a răspuns:

1)culcate devreme
2)pune ceasul sa sune
3)pune televizorul sa se deschida la ce ora vrei tu
4) mai e solutia cu telefonul
5) roag-o pe mama ta sa traga de tine in toate partile... laughing
glumesc nu te supara
winking