| mircioiu97 a întrebat:

Ce mi se poate intampla daca mi-am taiat o alunita de pe fata cand ma barbiream? Nu este taiata de tot in proportie de 70%.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mergi la un dermatolog, o sa ti-o scoata cu laserul si eventual, daca dupa aspect este suspecta, o sa faca o biopsie sa vada daca prezinta risc.
Normal, dupa o singura taiere, nu este un risc deosebit, risc mare au alunitele care vin de obicei sub imbracaminte, care pot fi agatate, frecate, iritate de imbracaminte.

| fabiola a răspuns:

Pune spirt si mergi urgent la dermatolog!

| florin752010 a răspuns:

Mergi urgent la medic. Nu e de gluma.

| Felys a răspuns:

Cum ti-o fi norocul, si eu mi-am taiat special cand eram pustoaica o alunita ca nu imi placea mie de ea si a naibii a crescut la loc destul de repede si nu am avut nici un fel de problema, dar depinde de natura alunitei, eu am fost incontienta atunci, dar aveam 12 ani si era scuzabil, tu insa... daca te barbieresti cu siguranta esti mai mare asa ca mergi totusi la medic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci Cancer De Piele nu gluma! Du-te repede cat te tin picioarele la Spital sa o scoata de tot ca poti sa mori de la o alunita!

Răspuns utilizator avertizat