| relativsausigur a întrebat:

Ce Multi-Vitamine foarte bune recomandati?
Cat si pe care nu le recomandati?
Evitati raspunsuri gen : Intreaba un medic, stiu de ce zic asta, in schimb daca e un medic pe acest forum care raspunde, nu ma deranjeaza.
De asemenea evitati raspunsuri gen: ia vitamine din alimente, cu totii stim asta.
Intrebarea mea este strict legata de multi vitamine, si as vrea ca raspunsurile voastre sa fie bazate pe experientele voastre cu ele, experiente atat bune cat si neplacute.
As aprecia :-)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam toate vitaminele de pe piata sunt la fel: bune cand ai nevoie de ele, periculoase cand nu ai nevoie si totusi le iei.
Ca medic, nu as lua niciodata un complex din toate vitaminele, este periculos si inutil. As alege un complex care contine predominant ce imi trebuie mie. Dar eu stiu sa identific ce vitamine as avea nevoie, pe cand tu ma gandesc ca nu stii asa ceva. Ultimele dati cand am luat vitamine (recomandate de medic, desigur) au fost de la Doppel Hertz. Au fost foarte eficiente

| Donsavas a răspuns:

Ce iti pot spune sigur este ca ar trebui să ai o simptomatologie fizic, in comportament sau sa ai niste rezultate de la analize pentru a folosi vitaminele. Si ele sunt medicamente. Se folosesc la nevoie si sunt restricționate in contradictoriu.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Vitamax are de toate dar e mai scump daca esti baiat ia centrum pentru barbati.

| zăGhost a răspuns:

Mie mi-a recomandat un doctor Supradyn pentru perioadele stresante. Sunt utile si atunci cand racesti.