anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce nu trebuie sa fac cand am ciclu?
Cineva mi-a spus ca nu trebuie sa car
e adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

* sa nu faci bai fierbinti ( dusul, la temperatura acceptabila, este recomandat)
* sa nu ridici greutati mari
*sa nu folosesti ob-uri decat sporadic si schimbandu-le foarte des(sangele acumulat in ob este un mediu prielnic de dezvoltare al bacteriilor cu potential pateogen aflate in vagin! )

| emima a răspuns:

Da nu trebuie sa cari si sa te expui lucrurilor reci

| Deutzeuh a răspuns:

Da... nu trebuie sa cari. ar trebui sa nu faci cam nimic. poti sa te plimbi sa mananci sanatos, dar nu sa faci ceva greu pentru organismul tau. cand ai crampe poti sa incordezi abdomenul.multi spun ca nu ai cum sa faci dusi sau baie cand esti pe ciclu. dar eu am citit undeva ca poti face o baie ca de exemplu cand ai crampe dar cu apa calaie.nu fierbinte si nici rece. sper ca ti-am fost de ajutor.papa...sa ai grija de tine:*

| valThina a răspuns:

Nu.astea sunt mituri happy se spun multehappy nu trebuie sa stai pe ceva rece ca sa nu racesti sau sa faci baie cu apa recewinking atat happy in rest totu e ok happy