| AvalohAlyn a întrebat:

Ce ochelari de vedere se mai poarta si cat costa un consult pentru ochelari la dr?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lorena66 a răspuns:

Păi eu port ochelari de 3 ani. Prețul de depinde.
Daca faci un consult la 6 luni, e vreo 70 de lei, daca faci o data pe luna e de 30 si o daca pe an 50 parca.
La lentilele de copii -8 ani, costa doar 600 de lei.
La Adulți (de unde imi iau eu)e putin mai scump, deoarece lentila costa in jur de 200-300 de lei daca e mai,, faină", iar lentilele 500 de lei. Deci, in jur de 800-900 de lei ochelarii.
P.S.: iti recomand controlul la 6 luni.
Daca faci o data pe luna, nu are ce sa se schimbe. Daca faci o data la 6 luni, observi la timp o mică schimbare, dar o data la un an, iti poate creste mult. Asta mi s-a intamplat mie, prima data cand am purtat ochelari.

2 răspunsuri:
| Treaem24 a răspuns:

Fiecare poarta cei place de obicei consiliul e gratis daca iti faci ochelari la ei

| lorena66 a răspuns:

In ultima vreme, fetele poarta ochelari in stilul,, pisica " sau rotunzi (precum eu). la băieți, se poarta cu 2 culori: negru si albastru de obicei.Depinde insa si de gusturile tale.

Întrebări similare