anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce optiune mai am? Mi s-a cariat o masea destul de urat azi, iar venitul familiei mele (formata doar din mine si mama...) se duce in fiecare luna pe facturi si rate la banci. O rata o avem pentru ca am mai avut nevoie de o interventie la dentist si nu am avut bani...
Ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Te duci cu tupeu să ţi-o scoată şi când să plăteşti faci pe prostul şi pleci.

| Trolololol a răspuns (pentru ZvT):

E vorba mai mult de plomba, si vorbeam serios... in fine

| ZvT a răspuns (pentru Trolololol):

Eu când eram la generală mă duceam moca la doctorul la care eram inscris, trebuia doar să îi arat carnetul de note. Întrebă-ţi medicul de familie că doar nu degeaba e plătit.

| Azµre a răspuns:

Te duci la medicul dentist să te curețe acolo și să plombeze faci și tu rost de 100 de lei...

| Mihaela1964 a răspuns:

Exista serviciu de urgente stomatologice la cadrul Spitalului Judetean.Mergi acolo cu buletinul in mana, iti asigura tratament de urgenta.Intreaba medicul de familie cum poti beneficia gratuit de tratament stomatologic, poate ca exista o policlinica in orasul in care locuiesti unde te poti trata -esti asigurat, deci ar trebui sa mearga.Nu te sfatuiesc sa faci extractii- cauta sa tratezi cum poti, unde poti.Sigur o sa te descurci.Numai bine.happy

| Wooo a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g

LINK MAGIC >>> http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95

Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Sa nu uiti totusi de investitii profitabile >>>
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32587