| Darkkhan a întrebat:

Ce părere aveți despre batoanele Protein-R? Am aproape 14 ani, undeva la 53-54 kg. Am niște colegi care iau 1-2 batoane pe zi și se văd rezultate însă mă întrebam la vârsta mea cât de sigure sunt. Trebuie ca după ce iau unul sa merg la sală sau merg și exerciții mai simple? Imi pot strica creșterea? 1 baton pe zi ar fi ok sau îmi face rău? Părinții nu mă lasă și am vrut totuși să știu dacă e sigur. poate reușesc să-i conving. vă rog să răspundă doar cei care au încercat, care sunt de vârsta mea și știu! mulțumesc și scuzați categoria poate nu e potrivită.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Esti intr-adevar in perioada de crestere si este bine sa nu fortezi nimic! In schimb trebuie sa iei proteine din alimentatie(carne de vitel,curcan,peste,oua de prepelita, branzeturi dulci, fasole, mazare, etc) Mergi la sala dar practica si inotul.Alearga in padure, profita de aerul curat si evita statul mult la calculator, fumatul sau bauturile acidulate si cipsurile.Sunt reguli esentiale pentu varsta ta!

| AvM94 a răspuns:

Daca tu mergi la sala si lucrezi cum trebuie, nu ai cum sa nu cresti. Bineinteles, asta presupune nu doar tras, ci si alimentatie echilibrata plus minim 8 ore de somn NOAPTEA (nu dormi de la 4 dimineata la 12 ziua).

Daca nu consumi alcool si nu fumezi, cu atat mai bine.

Daca iei proteine si o sa te lasi de sala, o sa plangi, pentru ca o sa te ingrasi, o sa ti se lase muschi...