Cafeaua scoate calciul si magneziul din oase pe care organismul le depoziteaza acolo pentru vremurile cand acestea nu mai pot fi depozitate (adica la batranete). Mai tarziu apare osteoporoza -scaderea densitatii oaselor.
Calciul si magneziul din oase este energia simtita dupa o ceasca de cafea -nu ca ar exista energie in cafea.
Cafeaua atrage dupa sine si tigara -fac treaba buna impreuna. Unde's doi puterea creste si... pamantul (mormantul) nu sporeste. Asta ca sa ne mai descretim fruntile; caci si cei care nu beau cafea si nu fumeaza le au si ei pe ale lor, poate mai rele decat acestea. ^_^
Buna! Nu stiu daca chiar iti cere organismul sau ca totul merge de la psihic. Am o prietena care daca nu bea cafea dimineata nu mai ai ce vorbi cu ea toata ziua si dupa cate zice nu are energie. Si eu beau cafea zilnic, dar cu lapte. Dar nu intodeauna simt nevoia, si nu este neaparat o nevoie, ci pur si simplu mai mult mi-e pofta. Daca ar fi sa nu mai beau nu ar fi vreo problema pentru mine, nu depind de ea.
Deeaandreea9156 întreabă: