| AvalohAlyn a întrebat:

Ce parere aveti de centurile pentru slabit abdominale cu vibratii si electrostimulare? Aveti sau a avut cineva asa ceva? A dat rezultate macar putin? Care e mai buna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vinsieu a răspuns:

A avut vanzatorul de la magazinul din bloc. Nu a dat rezultat. Sotia lui ne povesteste cat de suparat este pentru banii dati.

3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Recomand sportul! am auzit cazuri cand unele persoane au achizitionat acel aparat de electrostimulare, erau defecte si le-au cauzat arsuri pe corp de 1 si 2 grade. Sportul e cel mai sanatos si sigur.

| CuriousStuff a răspuns:

Ce rezultate sa dea? Daca ar fi asa de usor sa dai jos kg si sa pui masa musculara am sta toti toata ziua pe scaun sau in fotoliu si am fi toti cu patratele. Nu da niciun rezultat, nu da bani degeaba.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Poti obtine un rezultat de minus 2-3 cm datorita masajului pe care il face. Dar masaj poti sa-ti faci si tu in timp ce vizionezi un film, etc.
Insa abdomen tonifiat, patratele, fara alimentatie corecta nu vei obtine niciodata.