| lola_5690 a întrebat:

Ce parere aveti de coca cola? eu zic ca e o mare porcarie!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Css a răspuns:

Salut! Aici ai cateva pareri despre coca cola:Eu nu beau de loc coca cola, nu mi-a placut niciodata.
Sotul meu in schimb era dependent de 2 l pe zi, s-a lasat in momentul cand am vazut la televizor cum cineva curata rugina de pe obiectele de inox cu... coca cola. Am facut si noi experimentul pe un obiect super ruginit si surpriza sa curatat. Dupa acest experiment nu a mai fost nevoie sa-i explic sotului meu ce,, CURATA `` hohot coca cola, sa lecuit singur, nu-i mai trebuie. E211 (benzoatul de sodiu) este folosit ca antiseptic, conservant alimentar si pentru a masca gustul unor alimente de calitate slaba; bauturile racoritoare cu aroma de citrice contin o cantitate mare de benzoat de sodiu (pana la 25 mg/250 ml); se mai adauga in lapte si produse din carne, produse de brutarie si dulciuri, este de asemenea prezent in multe medicamente; se cunoaste ca provoaca urticarie si agraveaza astmul. Asociatia consumatorilor din Piata Comuna Europeana il considera cancerigen, insa este permis in Romania.
Sunt medic si pot sa spun ca ati avut dreptate.Lasand deoparte capitolul cu rugina, orice bautura pe baza de cola este un produs deosebit de periculos. Sa luam in considerare benzoatul de sodiu,conform unui studiu o sticla de cola e "o centrala nucleara ", deoarece bezoatul intra in reactii chimice extrem de nocive cu restul ingredientelor,iar sticla ascunde o adevarata sursa de cancer in interiorul sau. Dupa o perioada de consum,consumatorul devine dependent de aceasta bautura,simtind nevoia sa bea,cunosc persoane care fara macar un pahar pe zi, se simt obositi. Exista clasicul test cu o bucata de carne pusa in cola ras, carnea se albeste (de multe ori prinde si o tenta verzuie) deoarece bautura o "Seaca" de globulele rosii.Sunt multe experimente, multe supozitii in leg. cu cola, dar pana acum nu s-a luat nicio masura concreta.Sincer, ca medic, ocazional consum cola, chiar daca cunosc f. bine ce imi poate cauza /// Si noi am baut mult timp Coca Cola, nu in cantitati exagerate, dar destul de des, pina cind am vorbit cu un tip care a lucrat la ei si ne-a convins sa nu mai bem, zicea el ca distruge oasele. Si acum cumparam foarte rar, daca ne e pofta. Oricum sucurile la fel ca mezelurile, margarina, se stie ca sunt cele mai nesanatoase, contin cele mai multe si mai nocive E-uri. eu beam foarte mult cola si cand am fost gravida am baut dar nu mult nu rezistam dar acum nici sa nu o vad am avut dureri mari de rinichi din cauza ca beam mult cola si acum m-am lecuit m-am dat pe sucuri fara acid mai ales ca am tinut o cura de slabire ca dupa o nastere ce sa facem ORICE INVAT ARE SI DEZVAT ASA SI CU MINE eu de exemplu am fost dependenta de cola cativa ani, dimineata daca nu beam cola pe stomacul gol inebuneam, apa nici nu mai stiu daca beam de 2, 3 ori pe saptamana, eram tot timpul agitata, bine un pic si din fire sunt mai agitata, dar cola ma agita si mai rau.
Acum au trecut vreo 7-8 ani de cand nu mai beau Coca Cola sau Pepsi. La David nici nu ma gandesc sa-i dau nono cand va crezte, sunt destule sucuri cu care cred ca-l voi putea obisnuii bounce. Funda?

30 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Chiar este! eu dupa ce am citit cat de cat despre ea, nu mai beau cola de cateva luni bune si sper sa o tin tot asawinkingbig grin

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Coca cola e o porcarie! Pepsi este cea mai bunasmug

| PhaseMorphXR a răspuns:

Eu am consumat-o ocazional pentru efectul stimulent, pana cand am realizat (Eurika!) ca o ceasca de cafea de calitate, e mai eficienta.

| cristinna23 a răspuns:

Are un gust bun, dar le face rau dintilor si dupa sunt foarte agitata.

| dydy1 a răspuns:

Asa e, de la acid ma simt balonata si are si un gust oribil

| dydy1 a răspuns:

Nemo:d

| Claudiu2011 a răspuns:

Eu zic ca e o f mare porcarie e plin de E uri dar problema e ca e f bun la gust si devii dependent de cola big grin acum depinde de la pers la pers.toti suntem constienti ca nu e bun dar daca ne place la gust ce sa i facem?

| EllyFMS a răspuns:

Mie una imi place, poate ca nu e sanatoasa da are un gust bun.

| bogdan3vl a răspuns:

Da intr-adevar e cam daunator pentru organism provoaca insomni creste tensiunea, o fata a avut un fel de rana la stomac de la prea multe sucuri acidulate, poti da te strici la stomac sunt multe dezavantaje.
eu beau de obicei cappy mai beau si fanta de portocale cocacola f putin contine si f mult zahar parca il simt cum ramane pe instalatie.
funda pls big grin

| biuuu a răspuns:

Si eu cred tot asa...numai ne stricam organismul cu toti coloranti

| onlyketoops a răspuns:

E viata mea...te rog sa nu te mai legi de viata mea laughing

| さいゆき a răspuns:

Mie una imi place coca-cola destul de mult. Beau din cand in cand insa nu foarte des. Poate o data sau de doua ori pe luna dar pot sa zic ca imi place destul de mult.

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai cand mai imi spun colegii sa beau asa cate o gura mai beau. da de obicei nu prea beau ca am innebunit de la cola. Acuma beau de portocale si de toate fructele laughing
PaPa PUp

| mihaela31 a răspuns:

La gust este buna cola,mai beau din canc in cand,clar da dependenta,insomnii,iar ce e mai rau la mine,noaptea ma furnica toata pielea daca beau cola in timpul zilei si nu mai pot adormi, deci, e nociva.

Răspuns utilizator avertizat
| fulgerul46 a răspuns:

Coca cola e o porcarie iti face praf ficatul pune o bucata de carne intr-un pahar si pui cola o lasi o zi sa vezi ce se intampla

| anutza97 a răspuns:

Eeee o porcarie si ti mai si face rau eu o evit cat pot de multprefer sprite sau sucuri naturale sau altceva... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

| xlmpq a răspuns:

E preferatu meu...

| mumbling a răspuns:

Coca cola e cel mai bun. Nu e porcarie.Its the best of all!

| Xcel98 a răspuns:

E super bun coca cola.

| WinterSoldier a răspuns:

Exact! Contine foarte multe chimicale... Exista ceva in el care este mai mult de 1% din bautura adica "ingredientul secret" numit Merchandise 7X.Iar reteta este din frunze de Coca,acid citric, cafeina (multa), zahar, apa, vanilie s, cu de lamaie, colorant caramel.Si mai contine Alcool,ulei de portocala, ulei de lamaie nucsoara, coriandru, neroli(?), scortisoara.
Deci nu este bun de loc! Va recomand sa nu beti!

| TheToffyx a răspuns:

E o parcarie da. dar e buna =p~

| zuzuso a răspuns:

La fel

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Mie imi place.Eu beau zilnic.Stiu ca nu e sanatos sa bem coca cola, dar mie`mi place si alt suc nu prea beau.

| Vvistula a răspuns:

E cea mai mare porcarie cand beau mi se face rau si nu o suport si descompune ficatu si e facuta din tot felul de porcari sa nu bei, eu nu beau deloc suc nici un fel nu zic sa nu bei dar sa nu bei porcari ca coca cola.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E precum clorul pe o tesatura colorata. Culoarea tesaturii este ficatul, iar Coca-Cola este clorul. Intelegi?
Si totusi, eu nu stiu cat as putea trai fara ea. Are si o parte buna, ma tine treaza dar tot afecteaza sistemul nervos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu coca-cola`i naspa raw...Coca Cola Zero e super :X

Întrebări similare