| aniri a întrebat:

Ce parere aveti de combinatia ergomet (care este pentru curatarea uterului de resturi in urma unei nasteri) cu vitamina K (acesta are rolul de a oprii sangararea), intrebarea mea ar fi: 1Cum te mai cureti din moment ce vitamina K opreste sangararea si nu mai elimin nimc? Pana sa incep tratamentu eliminam cheaguri si cateva bucatele de carne de marimea unghiei mari cu aspect buretos cred ca era rest de placenta acum nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Eu lucrez in ginecologie si pot sa-ti spun ca ai pareri total gresite despre Ergomet. Acesta este un hemostatic uterin ce actioneaza prin contractarea muschilor uterului. Ajuta in felul acesta la eliminarea lohiilor, nicidecum a resturilor placentare. Daca ti-au ramas resturi, ele raman lipite bine mersi de peretele uterin, se infecteaza si dau endometrita, afectiune ce necesita antibioterapie si chiuretaj evacuator.
Nu ai precizat daca ai avut o nastere sau un avort si in a cata zi esti de la eveniment, ceea ce este foarte important.

1 răspuns:
| ஐPrincessSakuraஐ a răspuns:

Du-te la medic ca a ramas ceva acolo si nu ie bine