anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de coronavirus, va e frica sau considerati ca e doar o raceala banala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
39 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

E discutabil. O raceala banala clar ca nu este, dar totusi sansa de deces este de 3.5% ceea ce pare in fata virusilor precum Ebola (85%), Rabie (95%) sa para nesemnificativ. Nu credeti ca e discutabil si faptul ca s-au vindecat 62.000 persoane, iar niciuna nu a iesit sa dea o declaratie sau vorbeasca despre acest virus?

| StrongHeart a răspuns:

Nu imi e frica,parerea mea e ca e o conspiratie.
Virusul cred ca exista,dar ar putea sa fie ceva facut in laborator pentru a baga frica in oameni sa mai adopte niste legi stricte legate de calatorit poate? Nu am habar,dar prea mare valva se face pe subiectul asta, odata la cativa ani apare cate ceva, ori aviara, ori porcina, ori h1n1,ori ebola, mereu apare cate ceva de nicaieri.Ar putea fi simpla neglijenta a oamenilor din industria alimentara, mai ales ca aia mananca orice, chiar si caini si lilieci.
Deci nu stiu, dar cred ca pun chinezii ceva la cale.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nimic, viata era de rahat si inainte ca coronavirus sa apara deci in concluzie nimic nou.

| Thecurious a răspuns:

Ce parere sa am?
Mi-am format o opinie, urmarind stirile.
Situatia e GRAVA.
Iti voi da cateva exemple :
-Guvernul israelian a decis ca, toti cei care sosesc in Israel, sa introdusi in carantina.
-Intreg teritoriul Italiei este considerat o zona rosie.
Uite-te la ce se intampla in SUA.

| Angelindeed a răspuns:

Sper sa mă omoare

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Angelindeed):

N-are sanse laughing la propriu, sansele ca persoane tinere/sanatoase sa moara in urma virusului sunt aproape inexistente.

Daca iti este frica de coronavirus o sa mori iar daca nu iti este frica ai sa traiesti, e exact ca la puscarie daca iti este frica acolo o sa mori iar daca nu o sa traiesti.

Nu uita frica e de la Diavol nu trebuie sa iti fie frica pentru ati salva sufletul.

Viata bate filmul e posibil ca mai toate orasele de pe Terra sa fie infectate acum astia sunt disperati pentru un antidot. Chinezii sunt multi ca stupul de gandaci si se inmultesc ca sobolanii chiar daca au primit decretul de a face un singur copil pe familie.
In Italia tara cizmei acolo mafiotii sunt in carantina, circula un zvon ca unii au fost omorati de altii ca sa de-a impresia si sa bage frica in oameni ca acest virus ia doborat pe multi. In Rusia Putin a dat un decret ca cine e bolnav de corona virus si iese din casa primeste 5 ani de puscarie grea cu executare in Siberia acolo unde puscariile sunt cele mai dure din toata Rusia.

Moare un prost si se nasc alti 5 in loc care sunt de 10 ori mai prosti decat cel ce a murit inainte, cam asa sta traba si uite asa se duce specia umana de rapa.

Întrebări similare