| iubire1yahooo a întrebat:

Ce parere aveti de Dieta DUKAN? pentru a slabi mult..in perioada de atac pot alege pieptul de pui si iaurtul 0% grasime?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Dieta dukan e cea mai proasta dieta din cate exista. pe termen scurt slabesti, pe termen mediu te ingrasi, pe termen lung ficatul cedeaza.

| mona a răspuns:

Nu este o dieta perfecta, cunosc persoane care nici macar un gram nu au slabit iar care a slabit a pus dublu inapoi, referitor la pieptul de pui, depinde si cum il prepari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ca să slăbeşti cât mai repede trebuie să mânânci carne! I don't wanna live on this planet anymore.

| gingergirl1 a răspuns:

Am o prietena de familie care cumnata ei a tinut aceasta dieta dupa nastere.Intradevar,a slabit multicel dar trebuie sa ai o vointa de fier straight face
Bun, in primul rand nu iti recomand sa ti diete pentru ca te poti ingrasa la loc dublu chiarwinking
Lasa prostiile si apucate de sport! Eu am slabit 7-8 kg in 4 luni, dar am facut MULT SPORT! Pe bune, aveam 60 de kg(foarte mult la inaltimea mea pe atunci), acum am 51 de kg la 1, 60 m :
Ok, poti sa tii si "dieta" in senul sa mananci.mai multe fructe si legume si sa faci sport, asta e secretul :*

| Simion_Alexandru_1992 a răspuns:

Ca sa slabesti cat mai repede, nu iti trebuie "diete" si "pilule magice". Singurul lucru de care iti trebuie, este Iubirea fata de tine insuti/insati. Atunci cand ai puterea sa te Accepti si Iubesti pe tine insuti asa cum esti, automat si trupul tau te trateaza diferit :)
http://www.youtube.com/watch?v=ARBV_azHPYM

Iti doresc o zi extraordinara, in continuare!

Întrebări similare