Dieta dukan e cea mai proasta dieta din cate exista. pe termen scurt slabesti, pe termen mediu te ingrasi, pe termen lung ficatul cedeaza.
Nu este o dieta perfecta, cunosc persoane care nici macar un gram nu au slabit iar care a slabit a pus dublu inapoi, referitor la pieptul de pui, depinde si cum il prepari
Am o prietena de familie care cumnata ei a tinut aceasta dieta dupa nastere.Intradevar,a slabit multicel dar trebuie sa ai o vointa de fier
Bun, in primul rand nu iti recomand sa ti diete pentru ca te poti ingrasa la loc dublu chiar
Lasa prostiile si apucate de sport! Eu am slabit 7-8 kg in 4 luni, dar am facut MULT SPORT! Pe bune, aveam 60 de kg(foarte mult la inaltimea mea pe atunci), acum am 51 de kg la 1, 60 m :
Ok, poti sa tii si "dieta" in senul sa mananci.mai multe fructe si legume si sa faci sport, asta e secretul :*
Ca sa slabesti cat mai repede, nu iti trebuie "diete" si "pilule magice". Singurul lucru de care iti trebuie, este Iubirea fata de tine insuti/insati. Atunci cand ai puterea sa te Accepti si Iubesti pe tine insuti asa cum esti, automat si trupul tau te trateaza diferit :)
http://www.youtube.com/watch?v=ARBV_azHPYM
Iti doresc o zi extraordinara, in continuare!
AlinElle89 întreabă:
anonim_4396 întreabă: