| Bivolu69c a întrebat:

Ce parere aveti de fumatul ocazional? cam un pachet de tigari pe luna, banuiesc ca e mai bine asa decat 1 pachet pe zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Nu pot sa am o parere buna, pentru ca fumatul da dependenta, acum 1 pachet pe luna, apoi o sa ajungi la 1 pachet pe zi.
Lasa-te de fumat cat timp inca poti, pe urma ori foarte greu ori deloc nu vei reusi.

| Bivolu69c explică (pentru evenso):

Crede-ma sunt persoane care se pot lasa oricand de fumat, de exemplu eu, daca vreau 1 luna numai pun tigara in gura.

| daydreamer a răspuns (pentru Bivolu69c):

Yep! Si eu sun la fel; cred ca n-am mai fumat de 2-3 saptamani si nu imi cere corpul. La mine e o placere, nu o necesitate. Asa ca...banuiesc ca un pachet pe luna e perfect.

| Bivolu69c explică (pentru daydreamer):

Da asa e e cel mai bine sa fumezi de placere cateva tigari pe saptamana nu sa fumezi de dependenta 1 pachet pe zi

| evenso a răspuns (pentru Bivolu69c):

Discuta cu fumatorii care nu se pot lasa, sunt dependenti si fumeaza minim 1 pachet pe zi.
Poate inca te poti lasa, ar trebui sa o faci, dupa cativa ani nu va merge prea usor.
Gandeste-te ca tigarile numai rau iti fac, nimic bun, in schimb mai si platesti pentru asta.

| EvangelineLovin a răspuns:

Deloc ar fi si mai bine

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Eu fumez și nu am murit încă.

| h3r a răspuns:

Pai daca fumezi doar un pachet la luna, de ce mai fumezi?! E absurd. Ori te lasi de tot, ori nu... Intr-adevar, sunt altii care fumeaza excesiv, ceea ce e o prostie. Sunt persoane care fumeaza 1 pachet pe zi, iar daca nu fumeaza cel putin 20 de tigari, devine agitat si nervos. Ti-l dau ca si exemplu pe tatal meu.
Eu una, fumez "normal", nici mult, nici putin. Si nici nu as fuma vreodata un pachet pe zi.

Take care!

| DumiY a răspuns:

E mai bine un pachet pe luna decat unul pe zi este adevarat dar ar fi si mai bine daca nu ai mai fuma deloc. Incearca sa te lasi de fumat succeswinking

| Cuvântul1 a răspuns:

Eu am azuit ca fumatul pasiv dauneaza mai grav decat cel regulat.

| TheFucker a răspuns:

Normal,cateva prietene ale mele, erau dependente, adica fumau cate doa pachete una dupa alta, si nu mai umblu cu ele.Eu nu fumam, si nu fumez, dar ii respect pe cei, care incerc sa se lase treptat.Adik este o diferenta pana la urma. Sper ca raspunsul, meu ti-a fost de folos big grin

| mabuhay a răspuns:

Eu zic sa te linistesti deoarece fumatul poate provoca dependenta. Iti faci rau singura

| Cezica a răspuns:

Eu spun ca nici un pachet ar fi mai bun.