anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de Mibazon? Am auzit ca este foarte bun pentru tratarea acneei si ca rezultatele se vad dupa aproximativ 10 zile. Am inteles ca este grasa si trebuie folosita dimineata si seara, dar daca este grasa, seara nu se murdareste lenjeria?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ThinkPink a răspuns:

Am folosit si eu Mibazon.Personal cred ca este foarte bun.La mine s-au vazut rezultatele si mai repede de 10 zile, dar acum depinde de fiecare.
E adevarat ca este grasa dar nu se murdareste lenjeria.
Poti sa o folosesti si pe timpul zilei cu conditia sa o tii pe fata decat jumatate de ora dupa care te speli cu apa calduta si sapun.Si trebuie sa nu te expui la soare deoarece pot sa iti apara pete pe fata.

Funda?

| lolitaa a răspuns:

Am folosit si eu. timp de 1 luna si nu am avut niciun rezultat. acum folosec skinoren. si se vede ceva schimbari. incearca si u. poate iti este de folos