Eu nu am o parere buna, insa doamna aceasta are o parere pertinenta referitor la filtratele de pe net :
https://youtu.be/K_SC9S25CjA?feature=shared&t=18
Sunt aplicatii si filtre speciale care iti transforma fata si corpul de pari foarte frumoasa, de aceea vezi diferente imense intre ce se posteaza online si cum arata acea persoana, in realitate.
Incerca sa traiesti o viata reala, printre oamneii adevarati, in viata de pe strada, d ela scoala sau munca, in familie, printer prieteni si colegi si sa lasi online, ca-i pierdere inutila de vreme, fiind numai minciuna si chestii false, ireale.
Nici nu ma astept la altceva de la frumusetile de influenceri... atat timp cat existe filtre pentru poze clar totul e fake.
Este un fenomen care va continua atâta timp cât există o audiență pentru asemenea content.
Atunci când renunți la ideea că acele fotografii sau filmulețe sunt reprezentative realității, ai posibilitatea să le apreciezi ca un soi de artă vulgară.
La adolescenți, nici o părere, trăiesc pe internet ( si asta e rău), pentru că in lume dacă nu esti frumos, și popular, nimeni nu da 2 bani pe tine!
Traiasca machiajele profesionale si filtrele ). Am invatat o lectie importanta in anii pe care i-am trait si anume: sa nu ai incredere in oamenii si masinile de pe net, nu-s ceea ce par in realitate.
Eh, fiecare are partea sa de complexități. Uneori, oamenii se ascund în spatele filtrelor și pozelor pentru a compensa anumite nesiguranțe. E important să nu judecăm prea aspru și să încercăm să înțelegem mai mult decât aparențele.
Maria12352 întreabă: