Daca nu îți place gustul amar de cafea, dar totuși vrei sa o bei, poți încerca să o înlocuiești cu Inka sau Ganoderma. Ambele îți dau energie, gustul e mai slab (implicit vei avea nevoie de mai puțin zahăr ca sa maschezi gustul). Inka e pe baza de cereale, se găsește la supermarket, Ganoderma e pe baza de ciuperci, o găsești la farmaciile naturiste (sunt multe studii care spun că e antioxidanta și că ajută și sistemul imunitar și multe altele).
Nu mai bine bei niste ciocolata calda? Cafeaua nu se bea cu atata zahar. Cafeaua se bea pentru gustul de cafea.
In cazul asta, pare a fii o ceasca de zahar, cu putina cafea in ea.
Probabil ca cine bea asa ceva, ori are diabet, ori va face curand diabet, pentru ca nu-i nici sanatos si nici normal.
Aia nu mai e cafea, e un fel de sirop de zahar cu aroma de cafea. Si vei face o glicemie de trei cifre probabil...
EstiFericitaSauTrista întreabă:
BunaAll întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: