Ceea ce iti recomand este sa ti cumperi ceva dintr-un material durabil, inert, cum ar fi sticla (pentru. sticlă) și inoxul (pentru sticla si pompa). Plasticul se decompune in timp, si e riscant pentru sănătate. Poti citi despre asta, sunt multe studii.
Mai trebuie sa ai grija si de igiena recipientului si a pompei.
In rest, trebuie sa te asiguri ca cel ce-ți incarca sifonul urmeaza standardele aferent.
Bafta.
Nu stiu ce sifon ai tu dar capul sifonului nu il desfaci asa usor este sigilat si nu il poti reincarca acasa, pe vremuri erau la fiecare colt de bloc sifonarii, acum mai gasesti prin piete sau la vinărie acolo au vin varsat sifoane dar acum dai sifonul gol si cumperi unul gata reincarcat putini mai au aparat de umplut sifon, ca si apa minerala sifonul te ingrasa ca are bule si iti face gaze.
Bulele nu ingrasa...
Ba ingrasa ca te umfla in burta daca nu stii informeaza te
Scuze
Nu este ok consumat zilnic, ca-ti bagi acid in burta care iti provoaca gaze si disconfort, apoi te imbaloneaza si ingeruneaz procesul metabolic.
De ce ai face asa ceva?
Nu-i normal si nici sanatos sa bei sifon. Odata la 1 luna cand bei un pahar de sirop este ok, dar in nici un caz zilnic.
Unde se mai găsește sifon, ca eu nu am mai băut din copilărie.
Nu e ok sa bei în exces clar, ca te afectează orce e carbogazos și la stomac și la rinichi.Dar nu cred ca pune cineva ceva în el.
User252426 întreabă: