Eu iti recomanda cu incredere, eu unu folosesc de jumate de an, si ma tine cam o zi si ceva, depinde cat de mult pufai, daca esti inrait adica fumai cate 3 pachete pe zi... atunci ia-ti una mare de aia la 150, sunt duble, daca ramai fara baterie o folosesti pe cealalta care este complet echipata sau o poti face cadou, dar sa mai iei un incarcator daca o faci cadou :) http://www.etigara.net/tigara-electronica-ego-dubla.html. Eu am sa-mi iau una de asta cam intr-o luna sa ma strang ceva bani. Cat despre fum... nu este fum, este abur.
Unicul lucru care iti da roade cand vrei sa te lasi de fumat este vointa...restul sunt povesti
Buna! Nu iti recomand sa iei o tigara electronica ieftina. Tatal meu si-a luat ceva asemanator si a dat banii degeaba. Il lasa 5 ore la incarcat si mergea doar jumatate de ora si apoi iar trebuia pusa la incarcat. Nu au aceeasi calitate cu cele la 100 lei. Din cate a zis el, e buna. Pentru ca iti da senzatia de tigara reala(bine, nu le poti compara) si nu mai ai pofta si de cele reale. Si e si mai eficienta. O poti folosi oriunde, deoarece fumul ala e ca un abur si nu se simte nimic. Deci daca vrei sa te lasi de fumat, e foarte bine sa incerci cu o tigara electronica, dar nu cu una ieftina deoarece se strica repede sau iti vin in pachet deja stricate.
Da, exact, nu cumparati tigari electronice ieftine. incercati tigari originale! asta e cel mai important! Eu am Ovale! Am dat mult pe ea, dar merita pan la urma, cred ca doar de aici poti sa-ti iei Ovale originale: www.e-fumat.ro
recomand
Deeaandreea9156 întreabă: