| sy46 a întrebat:

Ce parere aveti de vaccinarea obligatorie impotriva gripei A H1N1? Mie mi se pare o prostie. Acest virus sunt 100% sigura ca a fost creat de oameni si eliberat 'accidental' in lume, doar pentru interesul banilor, etc. Acum vor sa scoata alti bani de pe noi, pentru vaccin; care vaccin pune foarte mult in pericol sistem imunitar natural.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Ai dreptate dar ce poti sa faci? Si gripa aviara a fost inventata pentru un singur scop ''banii''.

| psiholoaga a răspuns:

De cand e obligatoriu? Nu stiam ca deja suntem "obligati". Nici eu nu am sa mi-l fac, eu nu iau nici aspirina, iti dai seama ca nu o sa bag un asa cocktail chimic in mine, decat daca or sa ma lege si sa ma oblige la propriu.

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu cred ca a fost creat de oameni si voi accepta vaccinul.Mereu gasim noi cate ceva despre boli care au facut ravagii.Nu va pune un pericol sanatatii noastre acest vaccin 100%

| sy46 explică:

Haydee de ce esti ironic? tongue Daca nu te deranjeaza. Zi-mi parerea ta despre 'aparitia' subita a virusului

| Haydee a răspuns:

Ai o imaginatie bogatawinking
Oricum... e chiar logic. Logic pentru ca suntem oameni si ne intereseaza propria persona.
Singur nu a participat si Basescul la crearea virusului? Deoarece si pe el il intereseaza propria persona nu?

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

E obligatoriu? Nu stiamhappy mi-au zis multe persoane ca nu trebuie facut neaparat.Si mie mi se pare o prostie straight face am citit pe internet multe rele despre acest vaccin... n-as vrea sa-l factongue

| Irina a răspuns:

Cauta pe google "gripa din anul 1976" si ai sa vezi ce s-a intamplat atunci. Sfatul meu. refuzati acest vaccin, mai ales pentru copiii vostri!

| criss:) a răspuns:

Da...si sper sa putem sa il refuzam..nu suntem cobai

| Chuck a răspuns:

Eu nu o sa fac vaccinul. Daca o sa faca restul', nu o sa se mai imbolnaveasca nimeni, asa ca sanatatea mea este in siguranta laughing.
Sunt de acord cu ratiunea ta!

| fcsb32 a răspuns:

Cred ca vaccinarea e buna. Daca nu te vaccinezi si mori ce faci? Mai bine sa nu risti nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca o cola si o tigara zilnic, pun mult mai mult in pericol sistemul imunitar decat un amarat de vaccin. fast-food-ul ala mizerabil la fel, rosiile alea transgenice... ce sa mai zic.catrofii pai, cei de toate zilele si chiar sucurile alea"naturale"din comert sunt mult mai periculoase daca sunt consumate zilnic, decat vaccinul asta.

| ايرينا a răspuns:

Eu sincer nu am auzit de acest virus. Dar mi se pare o aberatie.

| roinsect a răspuns:

Eu zic ca merita mai bine sa prevenim. Cel mai simplu mod este sa ne spalam mai des pe maini si sa dezinfectam locurile in care ne petrecem timpul. Exista si produse dezinfectante create special pentru asta vezi aici dezinfectanti AH1N1 http://www.roinsecticide.ro/c.php?c=dezinfectanti+a1h1n1&cid=20