| Adry05 a întrebat:

Ce parere aveti despre aceasta apa cu vitamine?
http://www.vitaminaqua.ro/ro/balance
Chiar e ceva de capul ei sau sunt bani aruncati aiurea? Sunt bune pentru organism sau au diverse adaugiri nocive precum sucurile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Vitaminele cele mai bune (si multe) se iau din fructe, o portocala, un mar si o banana fac mai mult decat 5l de apa cu vitamine. In plus vitaminele nu trebuie luate in exces nici ele, la fel cum orice face bine intr-o anumita cantitate si rau in alta, la fel si vitaminele. In plus corpul nostru e suficient de inteligent incat sa ne semnaleze prin diverse cai atunci cand nu avem suficiente vitamine si avem nevoie de un surplus, vitaminele luate in plus nu ajuta cu absolut nimic, o sa fie eliminate.
Eu nu recomand, la fel cum nu recomand niciun surplus de nimic daca nu ai cu adevarat nevoie de el (i.e. calciu, magneziu, vitamine, etc.). Iar daca ai nevoie in primul rand incearca cu alimentatie si doar mai apoi cu suplimente (medicamente, apa cu vitamine s. a.)

| Adry05 explică (pentru CuriousStuff):

Am inteles si stiu lucrurile astea, dar pana la urma apa aceea cu vitamine e buna de ceva? laughing) Mi-am luat si as vrea sa stiu daca e ok.

| CuriousStuff a răspuns (pentru Adry05):

In general nu prea au voie sa minta cand scriu pe etichete, deci apa aia chiar contine magneziu cat scrie pe eticheta si vitamine, acum sub ce forma si cat de bine o sa le absoaba corpul tau nu as putea sa-ti spun, dar oricum, asa cum am zis si mai sus, o portocala sau o portocala stoarsa de tine bate toata apa aia, KO in prima runda. laughing

| Adry05 explică (pentru CuriousStuff):

Stiu, mi-am luat mai mult din curiozitate ca e ceva nebunie cu ele in ultimul timp si am zis sa vad cum sunt. laughing Sunt ok de fel, si ma gandeam ca daca chiar sunt ceva mai sanatoase si ies in oras si mi-e sete, in loc de o sticla de suc mi-as lua o din aia.

| CuriousStuff a răspuns (pentru Adry05):

In loc de o Cola probabil e mai bine sa bei o apa din asta, avand in vedere ca are si doar o treime din zaharul pe care il are o sticla de cola. Insa tot nu e cea mai buna alegere, mai bine apa sau un suc natural, dar daca e sa alegi intre cola si apa asta, mai bina apa. happy

6 răspunsuri:
| Aaxell a răspuns:

Dupa parerea mea, eu un fel de suc cu mai putin zahar... Eu sincer cred ca nu e nimic de capul ei si este si scumpa, ca sa nu mai zic ca la gust nu e asa grozava.

| neacsuiustin a răspuns:

Are gust de prezervativ în ***…