| d3utzsa a întrebat:

Ce parere aveti despre albitul dintilor la stomatolog? credeti ca este bine, sau niste bani cheltuiti aiurea pentru k nu o sa tina mult albul lor? ast cat mai multe raspunsuri:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sau prin laser e mult mai comod chiar daca e costisitor.

| unknownn a răspuns:

Pai bineinteles ca nu o sa tina mult, in general albirile astea sunt facute pentru vedete sau actrite care vor sa aiba un zambet frumos cand apar la televizor.

| mixxjim a răspuns:

Nu e bine, revin destul de repede la culoarea normala si afecteaza si smaltul dintilor. dupa albire e recomandat sa nu mai consumi cola, cafea, cacao, ciocolata, vin rosu, evident nici tigari, pentru ca astea au pigmenti puternici care afecteaza imediat culoarea smaltului dintilor. smaltul dintilor normali au ceva ce ar putea fi asemuit cu luciul/lacul de la mobila, telefoane, etc. ori ala prin albire se subtiaza si prin albiri repetate se poate duce de tot, deci si protectia dintilor e afectata, iar culoarea tot mai mult. mai ai rabdare, nu cred ca-i ai chiar "maro" la culoare si vrei sa ti-i albesti, gandeste-te ca-ti trebuie toata viata, nu-ti face nicio interventie daca nu este absolut necesara pentru sanatate. mai dupa 30 de ani poti incerca o albire, pana atunci poate apar si alte metode, mai delicate si mai eficiente happy

| strengaritzza a răspuns:

Nu are nimic. Nu iti strica dintii deloc. Daca vrei sa iti faci albire e bine sa iti faci si un detartraj. Eu mi-am facut albire in ianuarie, ii am albi si frumosi si acum. E scump, dar merita.

| FitMonkey a răspuns:

Chiar vroiam sa pun si eu o intrebare de genu' astept si eu raspunsuri. cam cat costa, e dureros?

| loveisfreedom a răspuns:

Nu iti recomand, si eu mi i-am albit dar au revenit imediat la culoarea lor naturala, pe langa asta este si dureros.

| alin1111111111111 a răspuns:

Dintii se albesc dar nu tine mult, revin la culoarea lor naturala si totodata smaltul se strica din cauza procesului de albire, dintii devin foarte sensibili. Daca vrei sa ai dintii permanent albi recomand fatete ceramice sau zirconiu.