| minix20 a întrebat:

Ce parere aveti despre ananasul la cutie? Este sanatos sau macar bun de consumat uneori fara riscuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este compot de ananas.
Am mancat de mai multe ori si mai traiesc. happy

| KovacsB a răspuns (pentru Bula):

"Am mancat de ai multe ori si mai traiesc. "
Aveti putintica rabdare.

| Bula a răspuns (pentru KovacsB):

happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru KovacsB):

In concluzie, daca nu mincam nimic, o sa fim nemuritori. happy

| KovacsB a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu,doar putina atentie la ingrediente.In cazul tau nu se poune problema, mananca linistit orice. Paguba-n ciuperci.

| darrio2007 a răspuns:

Mănâncă. Nu se moare de la asa ceva. Energizante consumi?

| Simpatic a răspuns:

Ananasul la cutie este precum pateurile la conserva, cei care vand mint ca nu au E-uri dar in realitate sunt pline de aditivi!

suntserios
| suntserios a răspuns:

E suficient de sănătos
Nu că cel crud că în conserva se adaugă zahar

| dullcat a răspuns:

E bun, mie imi place mult pentru deserturi si chiar pizza.Dar orice e mancat dintr-o conserva, in exces, dauneza.Ai incercat sa iti cumperi si fructul pe care sa-l cureti tu?

| KovacsB a răspuns (pentru dullcat):

Daca ceri la Napoli pizza cu ananas iesi cu capul spart din pizzerie.
eu am cerut cafea fara cafeina si a venit propietarul cafenelei sa ma convinga sa renunt la idee.A zis aveam cea mai buna cafea din lume si ceri "quella schifezza'.De atunci nu am mai baut niciodata cafea fara cafeina.

| dullcat a răspuns (pentru KovacsB):

Nu e problema mea daca unii au crize de identitate nationala.laughing Chiar si asa, cand te duci intr-un loc e de bun simt sa comanzi ce este in meniu, nu sa ceri alte inventii care reprezinta o insulta pentru ei.

| Hyperion7 a răspuns:

Sa zicem că e acceptabil *nu provoacă deces*

| ReddY25 a răspuns:

Am mai mâncat și nu am avut nimic

| carevaescu a răspuns:

Uită te pe ingrediente, și dacă nu vezi ceva suspect, mănâncă fără griji

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are prea mult zahar si e intoxicat cu aluminiu.

| Ilovedinero a răspuns:

O data la ceva timp da, poti sa mananci linistit fara probleme in schimb, contine foarte mult zahar, exagerat chiar, asa ca, daca il consumi o data la 2-3 sapt nu patesti absolut nimic.Recomand in schimb orice fructe proaspete, sunt cele mai sanatoase, sunt pline de vitamine si nutrienti.

Întrebări similare