| BruneTTe a întrebat:

Ce parere aveti despre anticonceptionalele Yasmin?
Mie mi le-a recomandat ginecologul [ pentru protectie + si pentru ten] si as vrea sa stiu si despre experienta voastra cu aceste anticonceptionale.
Am inteles ca nu sunt tari, dar pe internet, cu exceptia a 2 persoane care spuneau ca au acum fata curate datorita anticonceptionalelor Yasmin, celelalte spuneau numai chestii urate gen: mi-a prelungit menstruatia, greata, ameteli, umplut de cosuri :-s m-am cam speriat si de asta va intreb si pe voibig grin
Voua cum vi s-au parut?
Multumeasc! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Este destul de posibil ca acneea sa se amelioreze sub tratamentul cu anticonceptionale. Problema este eficacitatea pe termen lung, odata ce ai terminat cura cu anticonceptionale acneea va reveni treptat la ceea ce era inainte.

| Alexino91 a răspuns:

Stiu ca si prietena mea ia anticonceptionale Yasmin si intr-adevar i-au trecut cosurile si acum are un ten foarte curat