| AndrElle a întrebat:

Ce părere aveți despre boala? Credeți că vor veni vremuri mai bune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma tem ca nu! Cel puțin 5 ani va mai dura, pana atunci vor muri mult și virusul posibil sa își schimbe tulpina și sa devina mult mai agresiv ca acum încât va semăna haos. Exact asa va fi chit va se fac vaccinuri, vor muri mulți și de la vaccin în timp de la efectele adverse. Trecem printr o perioada foarte grea din care nu știu dacă o sa mai scăpăm fiindcă după cum vezi virusul are mutații de la ora la ora (vorba vine )
Cel mai nasol e când ramai cu sechele fiindcă simți o oboseala de te rupe) asta în cazul meu la alții e mai rău.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Totdeauna ao fost vremuri rele și apoi vremuri mai bune. Așa că vor veni.

| alina2k18 a răspuns:

Ce boala?
Sida, cancer, ciroza?
Din astea nu prea te mai faci bine, zici saru-mana daca iti prelungesti viatawinking cu cativa ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina vremuri bune dupa ce murim toti

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar asa va fi, va fi catastrofal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sadrian nu știu dacă o sa mai apuci tu vremurile bune. Slabe șanse sa scapi dacă îl contractezi.

| Anonimm30 a răspuns:

Eu zic ca e inceputul