| DeeaDede1010 a întrebat:

Ce părere aveți despre ceaiul verde?
Ajută la slăbit?
Am citit pe niște site-uri că după ce termini cura cu ceai verde vei pune dublu înapoi. Este adevărat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pui dublu inapoi daca incepi sa mananci haotic, mult si bogat in calorii. Cat timp ai grija la alimentatie si-n timpul curei si dupa (si aici nu vorbesc de dieta, pur si simplu grija la alimentatie) nu are cum sa se puna dublu.

| DovleacTurbat a răspuns:

Pui daca esti in surplus caloric. Scazi daca esti in deficit caloric. Eu personal nu cred in ceaiuri si alte pastile minune, cred in cei 2 termeni de mai sus. Dar daca lumea spune ca bea si stimuleaza slabitul faci ce vrei, cine stie poate chiar stimuleaza DAR asta nu inseamna ca insusi ceaiul te slabeste.

| CuriousStuff a răspuns:

Ceaiul verde e diuretic, te face sa urinezi mai mult si pierzi apa, te deshidratezi, dar nu slabesti de la al. Daca nu te hidratezi corespunzator o sa ai mari probleme daca consumi mult ceai verde. In rest, daca te hidratezi, apa pe care o pierzi datorita ceaiului o pui inapoi si de slabit nu slabesti deloc. Daca vrei sa slabesti nu ceaiul e important, ci ce mananci si cata miscare fizica faci. Fara astea doua poti sa bei tot ceaiul din lume ca nu o sa slabesti deloc. Ba mai mult, vazand ca nu ai rezultate o nu o sa mai bei nici apa si poti sa faci si o vizita pana la spital pentru deshidratare severa.
Daca ar fi asa de usor sa slabesti am bea toti ceai verde si nu ar exista oameni grasi. happy