| chibiusa a întrebat:

Ce parere aveti despre cura de slabire cu acai cleanse?
din cate am citit nu scrie nicaieri ca ar fi efecte secundare dar nu stiu de ce... dar nu prea cred asta.
as vrea mai multe informatii daca stie cineva.
aaa da si inca o chestie, daca slabeste cineva 15 kg intr-o luna nu e prea mult, nu i se va lasa pielea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dani9354 a răspuns:

Pai in pricipiu este foarte buna cura, dar ca orice sirop de slabire el iti stopeaza pofta de mancare, deci pot aparea ameteli, dureri de stomac, gura uscata. In perioada de tinere a curii de slabire trebuie consumate un nr mare de lichide. Te garantez insa ca intr-o luna nu slabesti 15 kg, oricat de bun ar fi siropul, iar pielea se lasa in funtie de varsta, daca esti tanara, obligatoriu faci sport!

| Zapa12 a răspuns:

Fratilor,lasati curele de slabire. Dupa parerea mea sunt niste porcarii.Fa mult sport si mananca 3 mese sanatoase pe zi.Care contin toate vitaminele si mineralele necesare organismului. Poti sarii peste cina daca vrei, dar micul dejun niciodata nu trebuie uitat.

| alesaro a răspuns:

Slabirea tine de un stil de viata, la fel cum tine si ingrasarea. Nu este vorba despre o cura, atentie sa nu iti periclitezi sanatatea, sanatatea este foarte importanta, dincolo de surplusul de kg. Intra si pe www.SlabescUsor.ro sa citesti mai multe, poate este si pentru tine

| tweety_4985 a răspuns:

Cel mai bine ti-ai face un program strict de masa, si ai face sport asa ai arata mult mai bine si fara piele lasata fara nimicwinking