Am o parere proasta, a nenorocit multi oameni.
E recomandat sa-l iei cu proteine, complet interzis sa consumi energizante.
Are rol de hormon anabolizant, distruge metabolsimul in favoarea acumularii abuzive de proteine de proasta calitate (de aceea, la intrerupere, totul incepe sa atarne)
Daca iei doar Danabol o sa ai efecte minime, fara ca efectele negative (chelie, hepatopatie, impotenta) sa diminue in vreun fel
S-a mai discutat despre danabol, daca iei doar danabol, cand termini ciclul o sa ramai doar cu grasime.
Danabol se ia cu testosteron injectabil, liv 52 si apoi un ciclu de recuperare.
Si evident ca ai nevoie de proteine la greu, gandes-te ca tu bagi in tine steroizi ( danabol = steroid ), ai nevoie de vreo 7-8 mese consistente pe zi, antrenamente foarte dure.
Oricum steroizii au foarte multe efecte secundare, trebuie sa le minimizezi cum poti,
Sper ca nu esti un copil de 18-19 ani, care abia are 3 mese pe zi si vrea steroizi.
Parere: Danabol nu este steroid principal intr'un ciclu, ci doar secundar deoarece el nu lucreaza pe muschiul in sine. In plus, are mai multe efecte secundare decat alti orali.
1. Evita bauturile energizante in timpul ciclului cu Danabol. Da, cu cat vei consuma mai multe proteine (de preferat din alimentatie si minim 1, 5g/kg corp) cu atat vei avea rezultate mai vizibile.
2. Daca nu stii cum lucreaza un steroid, parerea mea ar fi sa nu incepi niciun ciclu. Dar daca esti decis, afla ca un steroid, mai exact oricare dintre ei si oricare dintre substantele active, NU actioneaza direct asupra muschiului. Substantele active reactioneaza cu receptorii proteici din organism, asupra receptorilor androgenici si modifica procentul de nitrogen din corp. Mai exact, vei putea absorbi mai mult si mai eficient proteinele (proteinele vor fi desfacute in aminoacizi, dupa care, in functie de nevoile fizice, organismul va reface din acesti aminoacizi alte lanturi proteice pe care le va indruma unde va fi nevoie). De asemenea, steroizii vor influenta nivelul de apa din organism, fiecare diferit sau unii deloc. de exemplu, de la Danabol, nu vei avea dureri la incheieturi din cauza greutatii mari. Dupa ciclu, acest lucru il vei resimti deoarece forta va creste disproportional cu ce va putea duce incheieturile. Un steroid, datorita absorbtiei proteice crescute, va grabi, bineinteles, si refacerea musculara.
3. Asa cum am scris mai sus, steroizii cer si aport proteic mare in organism. Din alimentatie greu vei avea acel procent minim pentru a avea rezultatele dorite. Nu vei avea nevoie de gainer'e, sau creatina. Dar, ar trebui sa iei hepatoprotector doar in pauza dintre cicluri, niciodata in timpul ciclului. De asemenea, in mod normal, se adauga tamoxifen.
Salut,
1. Nu lua steroizi cu bauturile energizante. Nu are nici un rost, nu faci altceva decat sa complici lucrurile. Ce, esti dependent de redbull? :)
2. Danabolul se ia impreuna cu alti steroizi pentru cresterea masei musculare. Daca iei doar Danabol simplu nu o sa vezi prea mari imbunatatiri. Il poti combina ori cu Testosterone Enantat, Propionat, ori cu Nandrolon Decanoat.
Trebuie sa stii ca exista atat Danabol de 10 mg concentratie, cat si de 50mg concentratie. Ca incepator ar trebui sa te axezi pe Danabol 10 mg: http://4steroizi.com/steroizi-orali/danabol-10-balkan - De aici poti cumpara steroizi originali.
Cel mai bine este sa te documentezi inainte, nu sa incepi sa iei Danabol de capul tau. Trebuie sa ai un program de exercitii pe masura si mai ales un regim alimentar pe masura.
Salut eu am luat danabol 50 mg combinat cu animal pump. Am făcut un ciclu de 8 saptamani bine inteles sala 5 zile pe saptamana mese regulate si odihna iar in primele doua saptamani mi-am crescut masa musculara si greutatea cu 8 kg!
Man...Danabol cu concentrație de 50 mg/pastila, nu este.
Este doar de 5 mg si de 10 mg
anonim_4396 întreabă:
fier întreabă: