mira
| mira a întrebat:

Ce parere aveti despre introducerea unei rubrici privind acordarea primului ajutor? Ma gandesc la tragedia adolescentului electrocutat. Prietenii care au vrut sa-l ajute si-au pus ei insisi viata in pericol nestiind cum sa actioneze intr-un astfel de caz.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
mira
| mira explică:

Sa luam drept corecte doar raspunsurile medicilor, eventual invitati.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ideea ta ar fi foarte buna. DAR! Pentru ca exista un "dar". Ia imagineaza-ti ca. la rubrica aia vor raspunde, evident dupa ureche, tot felul de copii care au senzatia ca stiu ei perfect ce-i de facut, ca au vazut ei, la desene animate, cum se resusciteaza/reanimeaza cineva. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca cineva ar pune in practica sfaturile debitate de orice ciudat care stie doar sa tasteze niste litere.

| mira explică (pentru ardnaxur1961):

Obiectia ta este valabila pentru orice intrebare despre sanatate.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru mira):

Da. Stiu. Asta e si motivul pentru care, cand am chef sa ma distrez, citesc intrebarile de la Dragoste si Sex si raspunsurile de la Sanatate. Unele sunt adevarate "perle de intelepciune", din pacate.