| Gfffjhg a întrebat:

Ce parere aveti despre lentilele de contact.As vrea sa imi achizitionez

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ale5184 a răspuns:

Poti sa le folosesti dar indicat este sa nu o faci zi de zi, ci doar la ocazii speciale. Pe termen lung, nu sunt bune

regis
| regis a răspuns:

Sunt mult mai comode decât ochelarii, bineînțeles daca te poți acomoda, pentru ca multi nu le suporta. La început o sa îți fie foarte greu sa le pui si sa le scoți, dar cu timpul te obișnuiești si in câteva secunde le rezolvi.
Singura cerință obligatorie este igiena, iar ca soluție de păstrare îți recomand apa oxigenata, mai buna decât orice soluție speciala. Însa inainte de a le pune in ochi, trebuie clătite bine cu o soluție universala, pentru ca apa oxigenata nu se împăca cu ochii si nici nu lubrifiază lentila, in schimb o curăță cu adevărat.
Ca si marca de lentile, incearcă Biofinity, eu le folosesc de multi ani si uit ca le am in ochi, dorm săptămâni întregi cu ele.

| lorena1gianinak a răspuns:

Dacă vorbești de cele pentru vedere sunt comode și sunt o varianta buna pentru cei ce nu vor ochelari. Din câte am înțeles eu nu este bine sa dormi cu ele și vei avea nevoie de o soluție pentru curățarea lentilelor. Lentile îți recomand să nu iei de pe net. Vorbește cu un doctor și spune-i sa îți recomande ce e mai bun. La început e mai greu dar te vei obișnui. Dacă vorbim de lentilele de contact colorate e indicat sa nu porți în fiecare zi. Se poarta la poze, evenimente speciale sau ce vrei tu. Aceeași poveste și la cele colorate, NU lua de pe Internet fiindcă sunt multe cazuri cu oamenii care au avut probleme după ce au luat de pe Internet. Vorbește cu doctorul sau cu o persoana specializata în domeniu sa îți spună mai multe și sa îți recomande ce e mai bun.