| Hygeia a întrebat:

Ce parere aveti despre lentilele de contact comandate de pe internet? Pot sa am incredere ca sunt de calitate? Eu folosesc air optix si in general mi le iau de la magazinele de optica (sunt putin mai scumpe decat cele de pe internet).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ConstantinDaniel a răspuns:

Buna, Nu am experienta in asa ceva insa pot sa iti spun 100% ca http://lentiledecontact.com/ de pe acest site le vei primii cu siguranta stiu pe cineva care a comandat si au venit intr-o stare excelenta bine impachetate si de o calitate superioara. sper ca te am ajutat.P.S toata incredere pentru acest site.

3 răspunsuri:
| pisicutzamik a răspuns:

Eu te-as sfatuii sa consulti un medic sau sa te duci la un cabinet unde se vand ochelari si lentile, nu prea sunt bune cele dupa net

| ServicePC a răspuns:

Este vorba aici despre sanatatea ta, daca consideri ca nu iti pui viata in pericol folosind produse un pic mai ieftine decat cele cumparate de la magazine specializate (garantie si factura) esti libera sa alegi cea mai buna oferta

| gIiiIolil a răspuns:

Pai, daca nu esti multumita de calitatea lentilelor, nu este ceea ce ti-ai dorit, legea spune ca le poti returna si primi bani inapoi in terment de 10 zile parca. Daca cel de la care le-ai cumparat nu vrea sa iti dea inapoi banii, depui o plangere la politie. Sper ca te-am ajutat.