Medicul sigur ni-l aducem mai aproape.
De reclamele farmaceutice ("suplimente, naturale" scumpe) nici nu mai vorbesc.
Eu prefer o felie de paine cu unsoare de porc (topita de mine), cu o rosie mare din gradina in locul unui hamburger luat de oriunde.
Deci ce descoperire ai făcut? Că oamenii bogați au la dispoziție mai multe mijloace de a-și prelungi viața decât oamenii săraci? Da, așa e.
De ce ieftin e mai nesănătos? Dacă iei apă în loc de suc e mai ieftin, dacă iei fructe, legume, carne în loc de alte bazaconii pregătite deja sau procesate e mai ieftin.
Pai daca romanii prefera sa se indoape dimineata, la pranz si seara si apoi sa bage si rontaieli si dulciuri printre mese...stiu ca tentatia e mare, si eu ma abtin cu greu cand vad mancare la tot pasul, mai ales 100000 feluri de dulciuri.
Daca ne uitam la cei care au trair sau traiesc 100 ani o sa vedem ca ei au trait cu mancare putina si nu au avut 3 mese pe zi.
Si e normal sa existe mancare procesata pentru ca suntem prea multi pe planeta si nu au cum sa ne hraneasca bio pe toti. Iar romanii cumpara mancarea cea mai ieftina pentru ca ei vor mult si ieftin. Adica vor un calup de salam de 1kg la 15 lei in loc sa-si cumpere cateva felii de salam mai de calitate. Nu stiu de ce dar romanii mananca mult, foarte mult