Consider ca se merge pe o idee gresita in a tine cont daca medicul ginecolog este barbat sau femeie. Stiu ca multe dintre femei, tinere in special, au o anumita jena fata de un medic-barbat, dar cand exista o problema ce tine de sanatate, trebuie ales CEL MAI BUN medic, indiferent de apartenenta sexuala a respectivului.
Personal, am un medic-barbat, pe care nu l-as schimba pentru nimic in lume! E un bun profesionist, si un mare caracter.
Ironia comentariului tau nu cred ca isi are rostul, dar ca sa te fac sa intelegi, am sa-ti spun ca acel OM m-a scapat de la moarte, si nici nu s-a uitat la cati bani i-am oferit, si nu au fost multi. Ba mai mult, lucreaza la fel de bine, si pe bani multi, si pe putini, asa se comporta cu toate pacientele.
Aste adevarat ca un astfel de medic se intalneste foarte rar.
Si daca te mâna curiozitatea, iti spun si numele lui ca sa-l cauti pe google. Vei vedea pe toate forumurile ca acest medic nu are nici o reclamatie din partea vreunei paciente, ba chiar este laudat. Doar comunca-mi!
Buna...eu as merge la un asa zis "domn" de ce? Poate imi face reducere (glumesc )
Domni se comporta mai finut cu tine, sa nu te doara, sa nu te raneasca etc.In schimb o domana ce zice :" da-i pace ca nici eu nu am murit cand am venit aici-suporta " Mergi mai incantata la domnu' ginecolog.(parerea mea) tu ce ai alege?
Nu am preferinte.Nu sunt pudica, deci nu ar fi nicio problema
anonim_4396 întreabă: