| EduardLeo a întrebat:

Ce parere aveti despre narghilea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| xXdoareuXx a răspuns:

Tot ce inseamna fumat este toxic.

| SmokeyEye a răspuns:

Ce aroma?
E "buna" de fapt nociva.Depinde daca pui apa sau vodka cu gheata in ea. ( asa vaporii de alcool ajung direct in plamani si te imbeti in cateva clipe).
E de stat in jurul ei, cu cat mai multi prieteni. Vezi sa intorci din cand in cand carbunele si sa suflii, sa nu se astupe gaurile din staniol.

| stpu a răspuns:

Intr-o cafenea d-aia misterioasa, unde e foarte intuneric si stau aprinse cateva lumanari pe masa sau o veioza mica, in jur niste canapele mari ca sa poti sta intins, o masa mica sa-ti asezi picioarele pe ea, inconjurat de cativa tovarasi, cu o muzica reggae, si tragi dintr-o narghilea cu marijuana(daca te tine buzunarul). Sau cel mai misto cumperi o narghilea si stai in casa vreo trei zile cu un dop plin cu marijuana laughing

P.S. E interzis pe site sa incurajez consumul de marijuana? laughing

| DedeeAndreea a răspuns:

Groaznica! N-am incercat nici tigari, nici narghilea, pentru ca stiu ca nu sunt sanatoase! Am incercat o singura data tigara electronica, si apoi am tusit! Nu mi-a placut!