Cea mai buna parere este a organismului tau (QED). NU poti educa pe toata lumea. In plus sa stii ca gratarele sunt cancerigene.
Fiecare om este liber sa isi aleaga modul de viata, de alimentatie, de conduita. Daca tu ai ales in urma cu 12 ani acest mod de viata, te simti bine si esti sanatoasa nu trebuie sa te preocupe parerea celorlalti.Iti doresc multa sanatate in continuare!
Am o parere oarecum neutra. Un om a ales un mod de a se alimenta si acesta este dreptul lui.Cred ca un astfel de om dovedeste consecventa dar si oarecare incapatanare.
Fiecare traieste cum doreste. Daca tu ai atatia ani de cand te alimentezi in felul acesta, de ce te intereseaza ca unul sau altul nu poate accepta/intelege stilul tau de viata? Cumnatul meu si sotia lui au optat de multi ani acelasi mod de alimentatie ca si tine si se simt excelent, iar cand mai vin la noi la masa, am grija sa pregatesc ceva special pentru ei, fara sa le mai pun intrebari in plus si fara sa mai insist sa guste friptura pe care tocmai am scos-o de la cuptor.
Mira, la faza cu consecventa sunt perfect de acord. Dar ce vrei sa spui prin incapatanare? daca mi-ar fi pofta de carne as manca, dar nu imi este.Nici macar de o supa de pui
alexander07 întreabă: