Mie mi se pare un "zorzon" care da bine ca accesoriu doar dansatoarelor din buric!
Mie mi se par o prostie. Cind vad pe cineva cu sarme infipte oriunde am o senzatie neplacuta de parca mi le-ar infige mie.
Deja pierceul in buric a devenit la fel de comun ca cl din urechi. deci ai putea deveni banala, daca vrei sa iesi din tipare fa ti unul intr o alta zona a corpului. mie in buza mi se pare fff sexy la o fata
Ca orice pierce, poti sa ti-l faci, dupa o vreme (cativa ani) te plictisesti de el, nu mai pui nimic, trece si uiti de el. E fun o perioada. Go for it
sunt fff sexy.asa ca mi-am facut si eu unul in buric si sunt mandra de el.si mai ales cand il vad ma simt si mai motivata sa fac mai mult sport si multe abdomene ca sa fiu in forma.
si nu o sa ma plictisesc niciodata de el!
Eu personal am pierce in buric...si mi se pare cel mai sexy pierce pe care il poate avea o fata...
Daca tu gasesti sexi acel pierce in buric, si ti-ar da tie mai multa incredere in tine, si crezi ca ii poti da atitudine este ok pune-ti.
Insa parerea mea este ca zona in care vrei sa pui un pierce, sa iti faci un tatuaj sau etc, trebuie sa fie perfecta pentru a o scoate in evidenta prin astfel de metode.
Deci gandeste-te bine inainte sa iei o astfel de decizie.
Ca mai apoi sa nu o regreti.
Si inca ceva: mare grija te sfatuiesc sa apaelezi la un salon autorizat si fi atenta ca ori ce ustesila care se foloseste sa fie sterila!