Depinde pentru ce iti trebuie. Pentru slabit iti spun din experienta personala ca functioneaza, dar, trebuie sa tii cont de faptul ca inlocuiesti micul dejun si pranzul/cina cu un shake pe baza de proteine de soia. pe o perioada lunga devine obositor si incepi sa simti nevoia de ceva solid de mancare, de ceva sarat, da ok, au si ei rontaieli sarate dar cu cat costa sincer...n-are sens. Eu am avut programul doar pentru o luna, pentru ca mi-a fost oferit gratis, altfel nici nu as fi dat banii pe el, doar baza costa gen 90-95€. Cred ca daca vrei sa slabesti si sa pui masa musculara e mai bine sa te axezi pe o dieta proteica normala. Cu proteine din carne si branzeturi, mai degraba decat proteinele din soia.
Buna. Dar mai exista si alte firme mai ieftine, ca astea straine va usuca de bani.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/
Nu te baga in lumea lor, ascuta-ma tata a lucrat la ei, nu e asa cum crezi cel mai bine e sa iti dezvolti o vointa si sa slabesti exersand afara,+ca iti poti face multi prieteni in parc care fac acelasi lucru ca si tine, eu ies o data la 2 zile afara cu bicla, exercitii, fac parkour e foarte sanatos
Alexandra_Brindusa_1998 întreabă:
IonutSiAtat92 întreabă:
Andreea_Brandus_1995 întreabă:
alexander07 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: