| Pinkvanilla9 a întrebat:

Ce părere aveți despre produsele Lactacyd? Cam cat costă in farmaciile Sensiblu sau Catena? Nu pot vedea online lista de preturi.Care varianta va place?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cum spune si numele, "lactacyd" este acidul din lapte, mai exact zerul.
Decat sa iei pastile si alte medicamente scumpe, mai bine mananca lapte acru facut acasa!
Pui intr-un recipient lapte (de vaca, natural, peste 3%) si se va transforma in lapte acru in 1-3 zile la temperatura camerei. Cand apare zerul in partea inferioara, bagi in frigider, iar inainte de consum amesteci cu o lingura.

E sanatate curata sa consumi 1-2 cani de lapte acru in fiecare zi!
E mai eficient si mai ieftin decat medicamentele sintetice din farmacii.

| Pinkvanilla9 explică (pentru Bula):

Ai perfecta dreptate eu mănânc kefir, iaurt, lapte acru etc.deoarece bunica mea e la tara, dar lactacyd nu e un medicament e un gel pentru igiena intima, deoarece de la săpun am avut probleme.

| Bula a răspuns (pentru Pinkvanilla9):

Nu stiu ce probleme ai avut si cu ce sapun, dar cel mai sanatos este sa te speli cu sapun antibacterian sau chiar cu facut de casa, pentru baie.

| Pinkvanilla9 explică (pentru Bula):

Ideea e ca totul tine de un ph.Cand se folosește săpun puternic (cum am făcut eu)se poate face infecție (foarte multe femei au probleme)si căutam ceva mai ușor, dar pentru că nu am știut de ele am întrebat.

| Bula a răspuns (pentru Pinkvanilla9):

Nu atat face problema ph-ul, cat spalarea e4xagerat de deasa.
Flora naturala trebuie sa se regenereze pentru a apara natural organismul!
Multe femei se auto-distrug facand chiar irigatii dese, urmare carora apar in curand si complicatiile biologice: chisturi si tumori necontrolabile medicamentos.

Te poti spala prin dus, zilnic de 1-2-3 ori, chiar fara sapun sau alte chimicale, doar cu apa simpla.

Pentre bai in vana poti folosi ca dezinfectant cateva granule de hipermanganat, incat apa sa se faca roz-deschis dupa dizolvare totala. In lipsa, poti folosi ca dezinfectant putin ceai de musetel, sare de bucatarie sau chiar sampon de baie. Toate se folosesc in concentratie redusa!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu am nici o parere ca nu folosesc asa, dar iti dau un sfat amical: nu le mai umfla buzunarele jegurilor de la sb si catena, vezi ca gasesti si la Farmacia Tei si poti comanda online, transportul e foarte ieftin, mai iei una-alta de acolo si iesi per total cu 30-40% mai ieftin cel putin fata de cam orice alta farmacie.

| Pinkvanilla9 explică (pentru GabiDumitrescu):

Asa este dar din păcate nu am farmacia Tei la mine in oraș, iar la cat de puțin și rar merg in farmacii nu merita sa comand online.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Pinkvanilla9):

Crede-ma ca MERITA! Eu aveam nevoie de servetele Iridium. 56-65 RON sau chiar mai mult in Iasi, 28 la tei. MAI PUTIN DE JUMATATE! Te uiti la ei pe site, vezi ce mai au interesant si la preturi bune (un deodorant, un sampon, o vitamina), te cuplezi cu o prietena-doua sau niste rude, si faceti impreuna comanda.

| Aasdfghj a răspuns:

Si eu te sfatuiesc sa le iei din Farmacia Tei. Acolo sunt in jur de 15 lei. Nu folosesc acesta firma deci nu imi pot exprima parerea. Eu folosesc Beliema.

| Pinkvanilla9 explică (pentru Aasdfghj):

Asta este problema nu sunt din București nu am farmacia Tei la mine in zona și online nu comand.