Buna! NU iti spun din propria experienta despre Herbalife dar iti spun din "auzite", adica de la prieteni care au incercat, ba chiar au si intrat in sistemul asta piramidal. In primul rand, devii dependent(a) de el, in al doilea rand. In al doilea rand, esti dispus(a) sa dai banii aia pe fiecare borcan pentru tot restul vietii, sau cat te tine cura apoi sa dai banii pe celelalte produse de mentinere a greutatii? In al 3-lea rand, esti pregatit(a) sa te faci la loc, poate inca o data daca renunti la el?
Esti gata sa-ti distrugi ficat, pancreas si ce-o mai fi pe-acolo?!
Nutritionistii si instructorii de fitness recomanda o slabire lenta dar sigura, cu sport, sa-ti tonifici musculatura si sa strangi pielea care-ti ramane atarnata dupa ce slabesti. Eu nu m-as juca cu sanatatea mea band astfel de asa-numite shake-uri. Om bun, apuca-te de sport. Daca nu poti sa alergi, mergi intr-un ritm alert, sau mergi la bazinul de inot (costa mai putin abonamentul/intrarea la bazin decat s borcanul cu prafuri) si chiar daca nu inoti, alearga in apa, misca-te. Du-te la un nutritionist care in urma unui set de analize iti da un regim personalizat. Daca vrei iti dau adresa mea de Yahoo! Messenger si-ti dau niste programe de tonifiere si niste sfaturi. Numai bine!
Daca iti place herbalife de ce nu care este problema decat sa dai bani pe alte porcarii mai bine pe asa ceva daca iti place bineinteles
Alexandra_Brindusa_1998 întreabă:
IonutSiAtat92 întreabă:
oceanoflove întreabă: