| IoanaIonuca a întrebat:

Ce parere aveti despre Spirulina? Un prieten ia ca sa se inalte si chiar s-a inaltat mult in ultimul timp. Unele persoane/site-uri spun ca e pentru slabit, altele pentru ingrasat. Eu as vrea sa slabesc, nu mult. 2 kg si sa ma inalt. Ma lamuriti, va rog? (Si daca de ia inainte sau dupa mancare, daca trebuie reteta, etc) Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| IryLoveShadow a răspuns:

Hei salut. Eu am slabit 15 kg cu spirulina. De inaltat nu m-am inaltat. Baiatul de care spui poate e la varsta pubertatii si de aceea s-a inaltat. Spirulina de regula am luat-o inainte de masa dimineata si seara la cina cu k jumatate de ora. Inainte de fiecare masa fie ca e gustare sau masa principala beau un pahar cu apa calduta, iar dupa ce mananc, beau ceai de slabit care ajuta foarte mult la eliminarea toxinelor. ceaiul se cheama Silueta perfecta 2. Sa ai succes si iti tin pumnii sa reusesti

| IoanaIonuca explică (pentru IryLoveShadow):

Sport faci/ai facut? Ai renuntat la ceva (gen prajeli, sucuri, etc)?

| IryLoveShadow a răspuns:

Am redus doar din portii. Nu m-am abtinut de la nimic. Imi umpleam farfuria, mancam jumatate si jumatate lasam pe mai tarziu. Important e sa mananci doar cand iti apare in stomac senzatia de foame. Daca stii ca ai mancat acum putin timp si apare acea senzatie bea un pahar de apa. Poate fii senzatia de sete. Sport am facut dar numai o luna. In acea luna nu prea am slabit. Ba din contra imi era foame in continuu. Dupa ce am dat jos kilogramele pe care mi le-am dorit am inceput sa merg la sala si a fost in regula.